Pispalabama!

Kiitokset eilisen A’la Pispalan keikan yleisölle ja henkilökunnalle!

Upeasti jytisi, tuvassa oli tunnelmaa ja merchandise kävi kaupaksi. Näin sen pitää olla!

Tsekkaa alta liveversio million dollar hit recordistamme “Alas”. Biisi on mukana Hyvää morjensta Tampereelta -hyväntekeväisyyslevyllä, joka julkaistaan 25.10.2013. Lätyn voi tilata ennakkoon täältä: morjensta.fi/kauppa

-DSRB

Alas, alas…


ALAS!
“Mies, Landola & Mitsubishi” -show on taas liikkeellä.

The one and only Derek Sindel heittää soolokeikan uudistuneessa Pub-Ravintola A’la Pispalassa lauantaina 31.8.2013.

Ravitsemusliike sijaitsee fyysisesti osoitteessa Pispalan valtatie 91 ja digitaalisesti täällä.

Derekin show alkaa klo 22.30, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, se päättyy sanoihin “I can stop rocking!”

Keikalle on vapaa pääsy, joten sisäänpääsystä säästyneet rahat kannattaa tuhlata merchandise-tiskillä.

TAKAS ALAS!
Merchandise-tiski kasataan samaiseen Pispalan valtatien osoitteeseen myös lauantaina 5.10.2013, kun Mitsubishi kurvaa A’la Pispalaan toistamiseen, kyydissään koko Derek Sindel Rock Band.

Silloin homman nimi on “Takas alas” ja eturivin gimmoilta vedetään housut alas!

Boogie down!
-DSRB

Hyvää morjensta Tampereelta!

Jos ei keikkaa helluntaina, niin ei koko kesänä.

Pitkä ja kieli poskella nimetty Matkalla Maineen -kiertueemme sai eilen helluntaina ansaitsemansa päätöksen, kun soitimme puolen tunnin annoksen kunnon jytinää keskellä kauneinta Tamperetta. Tunne Tampere -tapahtuma järjestettiin Hämeenpuistossa tänä vuonna toista kertaa, ja yleisömääristä päätellen tapahtuma oli sekä kaupunkilaisten että järjestäjienkin mieleen.

Omalta osaltamme haluamme kiitää kaikkia paikalla olleita sekä tietenkin tapahtuman järjestäneitä Tampere tunnetuksi ry:tä, Projektitoimisto Poltetta ja Tampereen kaupunkia.

Erityiskiitokset lausumme Tredea Oy:lle, jonka All Bright -teemapäivään koko kaksiviikkoinen tapahtuma eilen huipentui: parempaa säätä ette olisi voineet tilata – tarkenimme kyllä!

Ja sanottakoon nyt vielä sekin, että aurinkoisen sään ja upean yleisön ohella myös seura oli mitä mainioin: meidän lisäksemme Hämeenpuiston yleisöä viihdyttivät Dave Lindholm B. Inventive, Costello Hautamäki ja Matthau Mikojan.

Ja ettei vain unohtuisi, niin kaikki eilisen artistit ovat mukana lokakuussa julkaistavalla Hyvää morjensta Tampereelta -hyväntekeväisyyslevyllä, jonka tuotto ohjautuu ensin mikrolainoina kehittyvien maiden pienyrittäjille ja lopulta takaisin Tampereelle – kohteeseen, jonka päättävät kaupunkilaiset itse. Koska olemme itsekin (sattuneesta syystä, toim.huom.) mukana kyseisellä levyllä, niin toivomme ja suosittelemme, että klikkaat itsesi välittömästi osoitteeseen morjensta.fi

Moro ja nääs!
-Derek, Johnny & Jimmy

Joka kuuseen kurkottaa…


Syksyllä 2011 alkanut Matkalla Maineen -maailmanvalloituskiertueemme saapuu päätepysäkilleen sunnuntaina 19.5.2013, jolloin soitamme reissun viimeisen keikan Tampereen Hämeenpuistossa.

Katse taaksepäin
Ehkäpä on syytä tehdä lyhyt tilannekatsaus menneeseen: Matkalla Maineen -kiertueen päätavoitteena oli päästä tänä keväänä Yhdysvaltain koilliskulmaan, Mainen osavaltioon, ja sieltä takaisin Tampereelle, kotoisiin koskimaisemiin. Sivutuotetavoitteena oli kerätä kasapäin mainetta ja kunniaa. Ja kohtuudella myös mammonaa.

Ja kuinka siinä sitten kävikään?

Ensinnäkin Maine jäi näkemättä. Kunniastakaan ei ole pahemmin kerrottavaa. Ja pahaksi onneksemme mammonaakaan ei jäänyt reissun jäljiltä taskujemme pohjille – eikä etenkään jälkipolville, vaikka jälkipolvea matkan aikana siunaantuikin. Eli jos oikein tarkkoja ollaan, niin mammonan tarve vain kasvoi. Mutta eipä hätää, nimittäin se, joka kuuseen kurkottaa, ei koskaan pääse kuuhun!

Kuin uitettu Laika
Me emme päässeet Maineen, mutta kuuhun kylläkin. Ja vieläpä kahdesti: ensimmäisen kerran olo oli kuin kuussa käyneellä, kun pääsimme lämmittelemään suurta idoliamme Kari Peitsamoa ja miehen Road Hogs -bändiä Tampereen YO-talolle 1.9.2011. Tämä oli kiertueen avauskeikka, ja niinpä tuntuukin suorastaan järisyttävältä, että myös reissun päätepysäkille saavutaan todella maineikkaassa matkaseurassa: sunnuntaina 19.5. Hämeenpuiston lavalle nousevat meidän lisäksemme Costello Hautamäki, Dave Lindholm B. Inventive sekä Matthau Mikojan.

Keikalle on vapaa pääsy, ja soittoajatkin ovat inhimilliset:

klo 13 Matthau Mikojan (akustinen)
klo 14 Derek Sindel Rock Band
klo 15 Costello Hautamäki (akustinen)
klo 16 Dave Lindholm B. Inventive

Ajattelimme soittaa sellaisen setin, että keikan jälkeen olo on kuin olisi käynyt kaksi kertaa kuussa.

Alabama!
-Derek, Johnny & Jimmy

Kevätseikkailu Tampereella

Raikasta vappua!

Tällä kertaa olemme lyhytsanaisia ja annamme Simpsonin muijan pojan puhua puolestamme.

Orkesterimme toivottaa mitä parhainta työväen juhlaa tasapuolisesti kaikille kanssakädellisille!

Derek Sindel & Derek Sindel Rock Band live toukokuu 2013

Keikoille on vapaa pääsy ja tarkemmat soittoajat ovat alla:

1.5. Ohranjyvä (Derek soolo) klo 15
15.5. Amadeus (DSRB) klo 22
19.5. Hämeenpuisto (DSRB) klo 14

Simanmakuista!
- Derek, Johnny & Jimmy

Jopa yli 100%:n annos junttirockia!

Derek Sindel Rock Band LIVE @ AMADEUS 15.5.2013
Rock-retkueemme tekee huolellisesti valmistellun paluun Tammelaan, kun soitamme kautta aikain toisen Amadeuksen-keikkamme keskiviikkona 15.5.2013.

Vuosi sitten soitettu ensimmäinen Amadeuksen-keikkamme jätti triollemme hieman parantamisen varaa: Amadeuksen keskiviikkokeikkojen showtime on klo 22-23, eli lavalla ehtii tehdä lähtemätöntä vaikutusta yleisön edustajiin maksimissaan yhden tunnin ajan. Me ryssimme viimeksi tuon ajallisen mahdollisuutemme, koska nousimme lavalle noin 10 minuuttia myöhässä.

Nyt meillä on onneksi mahdollisuus korjata viime kerran pikku mokamme ja soittaa täysi tunti täysimääräistä tamperelaista junttirockia. Se tarkoittaa, että toukokuun 15. päivä Tammelan puistokadun rock-pyhätön alttarilla kajahtaa jopa yli 100%:n annos Derek Sindel Rock Bandia edelliskertaan verrattuna.

Viestimme perillemenon varmistamiseksi edellinen lause on syytä kirjoittaa kertaalleen myös isoilla kirjaimilla:

TOUKOKUUN 15. PÄIVÄ TAMMELAN PUISTOKADUN ROCK-PYHÄTÖN ALTTARILLA KAJAHTAA JOPA YLI 100%:N ANNOS DEREK SINDEL ROCK BANDIA EDELLISKERTAAN VERRATTUNA.

Siinäpä mojovimmat tällä kertaa.

-Derek, Johnny & Jimmy

Derek soolokeikalle kiirastorstaina

Derek Sindel - soolokeikka @ Groove Bar 28.3.2013

Alabama!
Hiljaiselomme keikkojen osalta päättyy kiirastorstaina 28.3., kun Derek heittää soolokeikan osoitteessa Grooven baari, Aleksanterinkatu 22, 33100 Tampere.

Miehen ja kitaran yhteensulautuminen alkaa klo 22, ja toivotamme kaikki kynnelle kykenevät tervetulleeksi viettämään kiirastorstai-iltaa kanssamme akustisen musiikin pariin.

Boogie!
Koko trion osalta keikkatauko jatkuu vielä tovin, mutta palaamme estradeille myös bändin kanssa heti, kunhan muut kiireet hellittävät; pari viikkoa sitten kävimme äänittämässä vähän rock’n'rollia Headline Studiolla, ja tulevana viikonloppuna taltioimme orkesterista liikkuvaa kuvaa kotikaupunkimme talvisissa maisemissa.

Shake!
Lopuksi vielä pari sanaa tammikuussa aloittamastamme Kiva-lainauksesta: homma on edennyt aikataulun mukaisesti, ja ensimmäiset maksuerätkin saapuivat jo takaisin. Saimme muuten aiheen tiimoilta roppakaupalla hyvää palautetta, ja todella moni tilasi myös uutiskirjeemme: heille lähetämme kuukausittain Kiva-lainojen tilannekatsauksen siihen asti, kunnes kumpainenkin mikroluotto on maksettu takaisin.

Alabama Boogie Shake!
-DSRB