Eurokriisi tulee – vakuuta rahasi!

“Harvan mieleen juolahtaa epäillä, että mikä tahansa seteli valuutasta riippumatta on niin epäluotettava varallisuuserä, että se kannattaa vaihtaa johonkin konkreettisempaan omaisuuteen heti ensimmäisen tilaisuuden tullen.” Lähde: Suomen Pankki

Nyt, kun eurokriisi on kestänyt pari vuotta ja realistisimmat talousviisaat povaavat jo Kreikan eroa eurosta ja Suomen vakuuksien laukeamista maksuun, on aiheellista pohtia, kannattaisiko omat euronsa yrittää vaihtaa johonkin konkreettiseen omaisuuteen. Nimittäin jos – tai oikeammin kai kun – eurokriisi tästä pahenee, niin maksumiehiksi joutuvat tavalliset kansalaiset köyhästä keskiluokkaan. Osittainhan näin on jo käynytkin, kun inflaatio on nostanut kauppalaskua ja toisessa päässä alhaiset korot ovat nakertaneet pankkitileillä makaavan rahan ostovoimaa. Niin se vain menee, kun pankkijärjestelmää pelastetaan. Lopullinen lasku kuitataan lisääntyvänä työttömyytenä ja asuntojen hintojen laskuna, kuten Kreikan ja Espanjan esimerkki osoittaa.

Mutta miten rahansa kannattaisi suojata? Yleisesti ottaenhan rahaa voi syytää vain kahteen kohteeseen: kulutukseen tai säästämiseen. Köyhät suosivat pakostakin edellistä ja rikkaat jälkimmäistä, mutta yhtä kaikki vaihtoehtoja on tasan kaksi. Näennäisen yltäkylläinen maailma tarjoaa lopulta kovin suppean valikoiman. Joka tapauksessa eurokriisi koskettaa sekä rikasta että köyhää: rikkaat ovat kusessa jo nyt, kun miettivät kuumeisesti, minne pääomansa siirtäisivät – köyhien vuoro tulee heti, kun rikkaat ovat turvassa.

Me tuumasimme, että paras tapa vakuuttaa itsensä ja rahansa on haalia ympärilleen ystäviä, ymmärtäjiä, kohtalotovereita sekä kosolti itsevarmuutta. Ja sehän onnistuu helpoiten vaivaisella kymmenellä eurolla (+ tietenkin postikulut). Ratkaisumme on tässä.

Kyllä, Derek Sindel Rock Bandin t-paita ylläsi koet olosi itsevarmaksi ja keräät ympärillesi jos jonkinsortin ystävää, ymmärtäjää ja kohtalotoveria. Lisäksi paidassamme rahasi ovat turvassa inflaatiolta, sillä yksinkertaiset rock-bändit ovat aina säilyttäneet arvonsa läpi maailman mullistusten – itse asiassa rockin alalajeista juuri edustamamme simppeli junttirock on ollut kysytyintä nimenomaan kriisien aikaan.

Tilaa heti
Älä siis anna ahdistuksen häiritä vaan tilaa oma DSRB-paitasi jo tänään. Tilaaminen on yksinkertaista: You order – we deliver! Ja sama suomeksi: lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen dsrbinfo ät gmail piste com ja raapusta viestiin, montako paitaa saa olla, mitä väriä ja mihin osoitteeseen lähetämme, niin homma on sinun osaltasi siinä. Me toimitamme sekä tilauksen että maksuohjeet. Kuulostaako yksinkertaiselta? Tervetuloa joukkoon!

Muistathan, että mitä enemmän ostat, sitä enemmän me saamme.
-Derek, Johnny & Jimmy

DSRB - miesten paita

Comments

  1. Kartsa says:

    mulle yks hei! kokoo L!

  2. Kartsa says:

    lukekaa mailinne! mulle paitaa ja nopeeta, pitäs lähtee kohta festareille!

Speak Your Mind

*