Showbusiness as usual

There’s no business like the goddamn showbusiness – except for vaipanvaihtobusiness!

Orkesterimme rock-vuosi 2012 saatiin kunnialliseen päätökseen, kun kävimme viime viikolla Vastavirta-klubilla kajauttamassa ilmoille tämän vuoden viimeisen livekeikkamme. Iltama noudatti tuttua kaavaa showbusiness as usual eli ehtoo oli suomeksi sanottuna jymymenestys: väkeä oli, mutta hermojaraastavalta tungokselta onneksi vältyttiin.

Nyt on aika pitää keikkailusta pieni tauko, sillä maailmaan syntyy uutta elämää, jonka myötä showbusiness vaihtuu joksikin aikaa vaipanvaihtobusinekseksi. Ensi vuoden puolella rokataan taas – vuoden verran vanhempina ja väsyneempinä, mutta kokeneempina ja ennen kaikkea komeampina! Tulevaisuus näyttää jälleen kerran lupaavalta.

Ensi vuotta, lumen tuloa ja valoisia aikoja odotellessa kuunnelkaa kesäistä rock’n'rollia!

-Derek, Johnny & Jimmy

Comments

  1. Jack the Idiot says:

    mitä vittua? lisää jytää kaakkoon eikä mitään kotileikkejä saatana! koska tuutte Poriin?

Speak Your Mind

*