Uusi vuosi, suuret kujeet…


Hyvää morjensta ja raikasta tammikuuta!

Orkesterimme edellinen uusi vuosi alkoi vanhoin kujein, kun lupasimme noudattaa vanhaa kunnon Keep it simple -kaavaa koko armon vuoden 2012. Niin teimme, ja tottakai tänäkin vuonna kaava pysyy samana, mutta toisin kuin viime vuonna, nyt aloitamme vuotemme suurin kujein.

Jotta homma olisi kunnolla isollaan heti tammikuusta lähtien, teemme teille, rakkaat Hardblues Magazinen lukijat, yhteensä kolme toinen toistaan toiveikkaampaa uudenvuodenlupausta. Ja jotta hommassa pysyisi mielenkiinto yllä, aiomme tietenkin myös toteuttaa vähintään yhden tekemistämme lupauksista.

Tässäpä nämä toiveajattelumme aikaansaannokset eli uudenvuodenlupaukset a’la Derek Sindel Rock Band:

1. Esiinnymme Miljoonarockissa

2. Levytämme Manse-rockin legendojen kanssa

3. Teemme ulkomaankiertueen

 

Mitään ylläolevista emme ole ennen tehneet, mutta haaveilleet sitäkin enemmän. Pidämme teidät vuoden mittaan ajan tasalla siitä, missä milloinkin mennään lupausten lunastamisen ja toiveiden toteuttamisen suhteen, sekä lupaamme tietenkin ilmoittaa nettisivuillamme heti, jos esimerkiksi Vesa Keskinen ottaa meihin yhteyttä ja tarjoaa keikkaa Tuurissa.

Vesasta puheenollen, internetin kolkista löytyy vanha, mutta yhä päivittyvä blogi, jossa seurataan Vesa Keskisen paitamuotia. Mitä olette mieltä, pitäisikö meidän lähettää Vesalle postissa ikioma DSRB-paita?

Vai luuletteko, että Vesalla lykästää ilmankin?

-Derek, Johnny & Jimmy

Comments

 1. SK says:

  juu, kyllä vesalle teidän paita sopis, niin että lähettäkää poies. vaikka kai sillä tota hameväkeä riittää muutenki

 2. Pate says:

  Siis ehdottomasti paita postiin ja Tuuriin!

 3. Fani says:

  VESA ON PARAS!

 4. Jack the Idiot says:

  äijät on Dex-Viihteen listoilla, mutta ei yhtään keikkaa kalenterissa, mitesse voi olla mahdollista? toivottavasti 100000000-rokki onnistuu! Ois hieno nähä äijät jossain pubissakin pitkästä aikaa! mailat pystyyn ja ryntäys 5 + 20min, peli ja ottelupallo tilanteessa 2.1. näin Boogie SHAKE!

Speak Your Mind

*