Can you festival?

(c) Jussi Palojärvi
Helteistä morjensta!

Orkesterimme jäsenistö lisääntyy sellaista tahtia, että vaippojen vaihto käy työstä. Toisaalta tunnettu tamperelainen tosiasia on, että mikäli haluaa junttirockin soivan Mansessa vielä vuosikymmenienkin kuluttua, on tulevat soittajat siitettävä itse ja tutustutettava nämä paikallismusiikin saloihin jo pienestä pitäen.

Mutta niin kiirettä ei meilläkään vaipanvaihdon ja siittämisen parissa ole ollut, ettemmekö jokusen keikankin ehtisi soittaa. Derek “Big Daddy” Sindel tekee mies ja kitara -soolokeikan Grooven baarin katutasossa Tammerfest-perjantaina 19.7. Soitto soi klo 22.30 ja keikalle on ilmainen sisäänpääsy.

Jimmy “Stud” Sindel puolestaan käy vieraissa minkä ehtii: Rysärock-viikonlopun kolmen keikan ja kolmen eri kokoonpanon jälkeen bassotaiteilijamme voi bongata Vince Boncamperin soolobändin riveistä Tammerfesteillä keskiviikkona 17.7. Keikkapaikkana on Anniskeluravintola Ruma, soitto soi klo 22.00 ja liput maksavat 3 euroa.

Johnny “Double Al Bundy” Sindel puolestaan kävi edellisviikonloppuna Astral Studiolla hakkaamassa junttakomppeja (junttikomppeja, toim.huom.) nauhalle: äänitämme parhaillaan Olli “Reginan vanki” Anttilan komennossa kokopitkää levyä.

Koska kyse on debyyttilevystämme, albumin nimeksi tulee “IV” ja levytämme sille kasan vanhoja biisejä. Albumi on tietenkin teemalevy: sen kantava ajatus on “Kyllä näihin biiseihin bassokin sopii!” Seuraavana levytysaikataulussa on lisä-äänitysbudjetin haaliminen, koska levyn teemaa ajatellen on välttämätöntä, että myös bassoraitojen purkitus saadaan maksettua.

Näillä ajatuksilla kohti Tammerfestiä!

-Derek, Johnny & Jimmy

Speak Your Mind

*