Ota yhteyttä

KEIKKAMYYNTI:
DexViihde Oy
Janne Hietanen / 044 209 3523
janne.hietanen@dexviihde.fi
DexViihde.fi

IHAILU JA PALVONTA:
Arvostamme kaikenlaista kirjallista palautetta, joten jos palat halusta kirjoittaa ihailijakirjeen tai tahdot muuten vain jakaa kanssamme näkemyksiäsi vaikkapa aina ajankohtaisesta kysymyksestä “Onko Derek lutunen?”, raapusta asiasi ja lähetä tuotoksesi nykyaikaisena postina ihailijakerhomme osoitteeseen dsrbinfo@gmail.com

MUUT ASIAT:
Jos epäilet, että asiasi on kuin kärpästen surinaa korvissamme, olet väärässä. Tule keikalle ja nykäise hihasta! Keikoillamme on aina tilaa – eturivissä hyvännäköisille ja taaempana hyvänäköisille.

Jos taas olet järjestämässä Provinssirockia, nimesi on Juhani Merimaa tai etsit Popedalle lämppäriä, voit soittaa milloin vain 040-5500645 tai 0400-634666. Asiasi on meille tärkeä!

 

 

TÖIHIN DEREK SINDEL HARDBLUES COMPANYYN!

Etsimme Puolan toiminnoistamme vastaavaa manageria / keikkamyyjää. Saatat olla oikea henkilö tehtävään, mikäli koet syvällisesti ymmärtäväsi paitsi yksinkertaista rytmimusiikkiamme myös kohderyhmäämme. Otathan yhteyttä, niin voimme sopia siivuista.

Myös street teamimme kaipaa lisävahvistusta. Jos olet nuori, kaunis ja kiinnostunut, lähetä kuvasi, niin me katselemme sitä.